Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Pastasalade met gerookte makreel, snijboontjes en olijvencrumble

Pastasalade met gerookte makreel, snijboontjes en olijvencrumble

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Moeilijkheidgemiddelde moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
gemiddelde moeilijkheid
recipe image Pastasalade met gerookte makreel, snijboontjes en olijvencrumble
  • 300 g schelpjespasta (conchigliete)
  • 1 pakje gerookte makreel
  • 1 bakje kerstomaten
  • 1 handvol zwarte olijven
  • 1 tl hazelnootolie
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • verse oregano
  • handvol snijbonen
  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Werk af met een scheutje hazelnootolie.
  2. Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak de olijven fijn en laat ze ongeveer een uurtje drogen in de oven.
  3. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes. Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en blancheer de snijbonen kort. Laat ze afkoelen in ijswater.
  4. Verwarm een koekenpan en doe er een eetlepel vloeibare Solo in, bak de kerstomaatjes enkele minuten. Rits de blaadjes van de oregano en pluk met je vingers stukjes van de makreel. Meng door de pasta en werk af met de olijvencrumble.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.