Pastasalade met gedroogde tomaten, rucola, feta en pijnboompitten. Uitermate geschikt voor bij een BBQ

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verrukkelijke pastasalade met een lekkere zachte smaak. De gedroogde tomaten,feta, kappertjes, pijnboompitten en rucola gaven aan de pasta een heerlijke Zuideuropese smaak. Gemaakt voor een barbecue.- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak met de kruidenbouillontabletten en 2 eetlepels balsamico-azijn beetgaar.
  2. Laat de pasta goed uitlekken.Snij de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Snij de feta in piepkleine blokjes. Snij de rucola in reepjes. Roer de gedroogde tomaten, de tomatenolie, feta, kappertjes en pijnboompitten door de warme pasta.Laat de pasta afkoelen. Roer regelmatig om. Roer de rucola door de afgekoelde pasta. Maak eventueel nog op smaak met wat versgemalen peper.Lekker bij de barbecue of als onderdeel van een buffet

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Daline op 11 juni 2014 om 16u07

voeg er nog wat zwarte olijven bij en idd HEERLIJK !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?