Pastasalade Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum met balsamicostroop

5 (5)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel met ruim koud water en laat goed uitlekken en afkoelen.
  2. Doe de balsamicoazijn samen met de suiker in een steelpannetje en laat samen zachtjes inkoken tot een niet te dikke stroop.
  3. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Scheur de mozzarella in stukjes en scheur de basilicum grof. Meng de tomaten met de mozzarella door de pasta. Roer daarna voorzichtig de balsamicostroop erdoor en garneer het gerecht met basilicum.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 04 november 2014 om 15u09

Smaakt altijd , zo en fris slaatje van Pasta.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?