Ingrediënten voor 4 personen
- 8 VERSE LASAGNEVELLEN
- 700 GR VERSE SPINAZIE
- 3 teentjes knoflook, fijn gehakt
- 250 gr mascarpone
- 2 eieren
- 5 dl vloeibare tomatenpuree
- olijfolie
- gedroogd basilicum
- muskaatnoot
- peper en zout
Bereidingswijze
- spoel de spinazieblaadjes en laat ze slinken, in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken. Hak grof
- stoof de spinazie met de gehakte knoflook aan in een likje olijfolie. Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Laat ze wat afkoelen en vermeng met de kaas en de eieren.
- Kook de lasagnevellen 2 minuten, in gezouten water. Laat ze plat op een propere keukenhanddoek opdrogen. Bestrijk met het kaas-spinaziemengsel. rol op. Halveer ze en zet rechtop, goed tegen elkaar aan. in een diepe lichtjes ingevette ovenschaal.
- Besprenkel met 1 à 2 el olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven op 200°C.
- Verwarm de tomatenpuree met het basilicum, kruid naar smaak met peper en zout
- lepel wat hete saus in diepe borden, zet er de pastarolletjes bij, serveer meteen
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?