Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr scampi's (diepvries)
- 400 gr spaghetti
- 1/2 citroen
- 1 ui
- 2 dl room
- 80 gr geraspte emmentaler
- 2 el olijfolie
- peterselie
- peper & zout
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat uitlekken.
- Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de scampi’s toe en laat ze gedurende 1 min. kleuren aan elke kant. Kruid met peper en zout.
- Giet het citroensap in de pan en bestrooi de scampi’s met de fijngesnipperde peterselie.
- Overgiet met de room en laat gaar worden op een hevig vuur gedurende 3 à 4 min. Doe er de pasta bij en roer goed. Verdeel de bereiding in 4 vuurvaste schotels en bestrooi met emmentaler. Zet gedurende 3 à 4 min. onder de grill van de oven.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?