2 Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
3 Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak het diepgevroren gehakt 10 min. (het varkensgehakt ± 5 min.). Maak los met een vork. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Haal uit de kookpot.
4 Stoof het diepgevroren preiwit eventjes in het vet van het gehakt. Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe.
Kruid met de tijm, de nootmuskaat, peper en zout. Laat 10 min. sudderen.
5 Voeg de pasta en het gehakt toe aan de saus, roer goed en verdeel daarna over een ovenschaal.
6 Bestrooi met de geraspte kaas en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een mooi bruin korstje
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?