Ingrediënten voor 6 personen
- 600 g eiertagliatelle
- 50 g parmezaan
- plakjes witte truffel (desgewenst)
- 80 g boter
- 5 cl olijfolie
- 1 ui fijngesneden
- 400 g kippenlevertjes, fijngehakt
- 2 rijpe tomaten, ontveld, ontpit, in blokjes
- 8 cl droge witte wijn
- zout & peper
Bereidingswijze
- Verhit voor de saus de boter en de olijfolie in een sauspan, fruit de ui hierin tot hij gaat kleuren. Voeg de kippelevertjes toe en bak 8 minuten. Roer er tomaten en wijn door en breng aan de kook. Laat 1 paar minuten sudderen tot de saus goed van consistentie is en breng op smaak met zout en peper.
- Kook intussen de pasta al dente en meng ze met de parmezaan door de saus.
- Serveer direct, gegarneerd met versgesneden plakjes truffel.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?