Pasta verde met asperges, broccoli, peultjes en rode ui

Mmm… hou jij ook zo van pasta verde met asperges? Iedereen in huis is het vast met je eens! Tegen deze lekkere pasta zegt niemand nee.

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten. Snijd een halve cm van de onderkant van de asperges af en snijd de rest van de asperges in stukken van 4 cm. Pel en versnipper de ui.
  2. Breng in een pan ruim water aan de kook. Blancheer hierin de asperges en de broccoli gedurende 4 minuten. Giet de groenten dan af en spoel ze na met koud water.
  3. Verwarm in een andere pan de olijfolie. Fruit hierin het uitje en doe dan de groenten en de pastasaus erbij. Roer alles goed om en laat de saus 7 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Serveer de pasta in een grote schaal en schep de saus erop.

Tip

Heb je nog asperges over na het bereiden van je pasta verde met asperges? Bewaar ze in een afgesloten plastic zak of in een natte doek in de koelkast, zodat ze niet uitdrogen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Belinda_peeters op 25 april 2017 om 20u20

Heel smakelijk, snel klaar recept! Ik heb er nog scampi's en een lekker glas rode wijn bij geserveerd.

Gepost door Solo op 02 mei 2017 om 15u25

Dag Belinda_peeters, leuk om te horen dat het gesmaakt heeft! Hmmmm, met scampi's en rode wijn klink overheerlijk! Groetjes, het Solo-team

Gepost door Solo op 02 mei 2017 om 15u25

Dag Belinda_peeters, leuk om te horen dat het gesmaakt heeft! Hmmmm, met scampi's en rode wijn klink overheerlijk! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?