Recept 45**** (5 stemmen)

Pasta verde met asperges, broccoli, peultjes en rode ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Asperges

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten. Snijd een halve cm van de onderkant van de asperges af en snijd de rest van de asperges in stukken van 4 cm. Pel en versnipper de ui.
  2. Breng in een pan ruim water aan de kook. Blancheer hierin de asperges en de broccoli gedurende 4 minuten. Giet de groenten dan af en spoel ze na met koud water.
  3. Verwarm in een andere pan de olijfolie. Fruit hierin het uitje en doe dan de groenten en de pastasaus erbij. Roer alles goed om en laat de saus 7 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Serveer de pasta in een grote schaal en schep de saus erop.

Ingrediëntenvoor 3 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Belinda_peeters op 25 april 2017 om 18u20

Heel smakelijk, snel klaar recept! Ik heb er nog scampi's en een lekker glas rode wijn bij geserveerd.

Gepost door Solo op 02 mei 2017 om 13u25

Dag Belinda_peeters, leuk om te horen dat het gesmaakt heeft! Hmmmm, met scampi's en rode wijn klink overheerlijk! Groetjes, het Solo-team

Gepost door Solo op 02 mei 2017 om 13u25

Dag Belinda_peeters, leuk om te horen dat het gesmaakt heeft! Hmmmm, met scampi's en rode wijn klink overheerlijk! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?