Pasta primavera

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel de spinazieblaadjes. Haal de peultjes af. Schraap de worteltjes, snij ze in stukjes. Pel de tomaten en snij ze in blokjes. Pel het sjalotje en snipper het fijn.
  2. Fruit de sjalotsnippers glazig in de olijfolie. Voeg er de peultjes en worteltjes aan toe. Roerbak 1 minuut. Blus met de witte wijn en laat
  3. een paar minuten zacht doorkoken. Doe er de spinazie en de tomaatblokjes bij. Schep goed om en laat nog een paar minuten
  4. doorwarmen.
  5. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng ze meteen met de groenten. Werk af met geschaafde pecorino.
  6. Serveer meteen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?