Pasta pesto met zuiderse gehaktballetjes

Deze pasta met verse pesto en zuiderse gehaktballetjes neem je makkelijk mee als lunch. Tip: smaakt dubbel zo goed in het zonnetje!

21 (21)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui fijn. Doe de fijngehakte ui in een kom en voeg er het gehakt en de fetablokjes, zongedroogde tomaten en het paneermeel bij. Meng alles goed door elkaar en rol er balletjes van. Bak de gehaktballetjes mooi bruin in Solo Vloeibaar.
  2. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Meng meteen de pesto onder de afgekoelde pasta. Voeg ook de balletjes toe.
  3. Werk af met een takje oregano.

Tip

Groene pesto kan je makkelijk zelf maken door basilicum, een teentje look, pijnboompitten en Parmezaanse kaas te blenden met flink wat olijfolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door Figarootje op 11 februari 2016 om 15u33

Waarom de pasta afkoelen, dan is het gerecht toch koud ????

Gepost door Solo op 19 februari 2016 om 15u04

Hoi Figarootje. Je kan dit gerechtje zowel met koude als met warme pasta eten, aan jou de keus!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?