Recept 35*** (20 stemmen)

Pasta pesto met zuiderse gehaktballetjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gehaktballetjes maken

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui fijn. Doe de fijngehakte ui in een kom en voeg er het gehakt en de fetablokjes, zongedroogde tomaten en het paneermeel bij. Meng alles goed door elkaar en rol er balletjes van. Bak de gehaktballetjes mooi bruin in Solo Vloeibaar.
  2. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Meng meteen de pesto onder de afgekoelde pasta. Voeg ook de balletjes toe.
  3. Werk af met een takje oregano.
Tip

Groene pesto kan je makkelijk zelf maken door basilicum, een teentje look, pijnboompitten en Parmezaanse kaas te blenden met flink wat olijfolie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door Figarootje op 11 februari 2016 om 15u33

Waarom de pasta afkoelen, dan is het gerecht toch koud ????

Gepost door Solo op 19 februari 2016 om 15u04

Hoi Figarootje. Je kan dit gerechtje zowel met koude als met warme pasta eten, aan jou de keus!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie