Recept 45**** (1 stem)

Pasta pennen met olijven en kappertjes (geschikt voor alle seizoenen)

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak hierin de rode peper met de knoflook op middelhoog vuur tot de knoflook licht begint te kleuren. Schenk de wijn erbij en breng aan de kook. Voeg de olijven, de tomatenblokjes en de kappertjes toe en laat 5 min. koken. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de pasta door de saus. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas en een groene salade. Of gewoon geraspte kaas naar keuze, oud of Parmezaans.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marjootje op 31 oktober 2012 om 15u10

Een van mijn favorieten. Ook snel klaar. Lekker pittig en mooi alternatief voor eens geen vlees te eten.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?