Recept 05 (0 stemmen)

pasta mozzarella met serranoham en biervinaigrette

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook 300 g pasta naar keuze gaar (kooktijd: zie verpakking). Spoel af onder koud water en laat afkoelen in een vergiet.
  2. Maak de biervinaigrette: warm 2 dl kriekbier op en roer er
  3. 1 eetl. wijnazijn en 1 eetl. balsamicoazijn onder. Laat
  4. 2 min. koken, neem van het vuur en roer er 2 dl notenolie onder.
  5. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel 2 in stukjes gesneden tomaten, 1/2 komkommer in blokjes gesneden en 1 versnipperde rode ui over de pasta. Versier met bolletjes minimozzarella (Galbani Santa Lucia, 150 g) en met 200 g in reepjes gesneden serranoham. Besprenkel met de biervinaigrette.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?