Ingrediënten voor 4 personen
- 350 gr farfalle- of fusillipasta
- 4 eieren
- 2 el hoeveboter
- 2 blikjes tonijn in olie (inh 185 gr) uitgelekt
- 2 dl zure room
- 4 el fijngesneden basilicumblaadjes
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzingen op verpakking beetgaar en giet ze af.
- Kook intussen de eieren in 8 minuten hard, pel ze en hak ze grof.
- Smelt de boter en roer de pasta erdoor.
- Haal de tonijn met een vork los en roer die samen met de zure room door de pasta.
- Warm de stukjes ei en de basilicum op het laatste moment met de pasta mee.
- Breng de pasta op smaak met pezo.
- Lekker met salade van bleekselderijboogjes, geschaafde venkel en repen groene
- paprika met een vinaigrette met pesto.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?