Recept 45**** (1 stem)

Pasta met zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pastagerecht

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel de vis in 4 porties. Leg 4 takjes dille weg voor de versiering en hak de rest grof. Pel en snipper de ui.
  2. Breng in een pan water aan de kook, voeg er de bouillonblokjes bij en de pasta. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Stoof in een pas de ui in de margarine. Verhoog het vuur en bak de vis aan beide kanten tot hij goudgeel is.
  4. Voeg er de groenten, de room en het Knorr Bouillonketeltje Vis bij. Kruid met de grof gehakte dille. Laat met een deksel op de pan zachtjes verder garen gedurende 3 minuten.
  5. Giet de pasta af en schik een beetje op ieder bord. Schik er de vis met de groenten langs en lepel er de saus over.
  6. Werk af met de achtergehouden takjes dille.
Tip

Varieer de kruiden waarmee je dit gerecht op smaak brengt: vervang de dille door dragon of bieslook of een combinatie van beide.

Je kan de zalm ook in stukjes snijden en deze dan korter laten garen. Roer de zalm blokjes en de saus dan door de pasta net voor het opdienen.

Je kan dit gerecht ook afwerken met gepelde grijze of roze garnalen. Laat ze niet mee koken, enkel opwarmen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?