Recept 15* (1 stem)

Pasta met Zalm, Tomaat, en Champignons.

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Eerst bak je de zalm (heel lichtjes maar, anders wordt het hard en vies).
  2. ondertussen zet je de pasta op een laag vuurtje, en doe je de room met de kaas en en champignons en de tomaten in een pot en je laat het warm worden.
  3. Als je wilt kan je de champignons eerst bakken, het is wat je het lekkerste vind.
  4. Dan, als je saus warm is doe je er de kruiden bij die je het lekkerste vind. Ik doe er viskruiden van Piet Huysentruyt bij. (En soms, ik weet het, het is raar, doe ik er kippenkruiden van Piet H. bij, dat maakt het wat pittiger).
  5. Ik hoop dat jullie het lekker vinden :-)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie