Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met walnotensaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. (15 min.)
  3. - Kraak de walnoten en hak ze grof.
  4. - Snipper het bieslook fijn.
  5. - Snij de lente-uitjes in fijne ringen.
  6. - Rasp de grana padano fijn.
  7. Bereiding
  8. (15 min.)
  9. Kook de pasta gaar in 4 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
  10. Verhit ondertussen de olijfolie en bak de lente-uitjes 2 min.
  11. Overgiet met de room en roer er de verse kaas onder. Bestrooi met het bieslook en de walnoten en breng op smaak met peper en zout. Roer tot u een gladde saus bekomt.
  12. Afwerking
  13. Verdeel de tagliatelle over de borden en lepel er de saus over. Bestrooi met de grana padano.
  14. Tip
  15. Deze pasta is ook lekker met gebakken scampi’s of sint-jakobsnoten.

Bron: COLRUYT

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie