Ingrediënten voor 4 personen
- 300 g pasta naar keuze
- olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 sneden wit brood, verkuimeld en zonder korsten
- 250 ml slagroom
- 125 g blauwe kaas, in stukjes
- 50 g walnoten
Bereidingswijze
- Kook de pasta al dente (zie verpakking).
- Verwarm de Solo in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg daarna ook de broodkruim toe en bak deze krokant. haal de broodkruimels eruit en hou ze apart.
- Verwarm in dezelfde pan de slagroom en voeg vervolgens de blauwe kaas toe en laat smelten. Roer goed om met een garde.
- Laat de saus een paar minuten inkoken, zodat die wat dikker wordt.
- Voeg de uitgelekte pasta toe aan de saus. Meng alles goed onder elkaar en laat nog 1 minuut op het vuur staan.
- Verdeel nu de pasta over de borden en strooi er de walnoten over.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?