Pasta met tonijn met gele paprika en paksoi

2 (2)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gram farfalle (vlindertjespasta)
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 gele paprika
  • 1 paksoi
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten, snij de paprika in repen en de paksoi in stukken. Houd de bladeren van de paksoi nog even apart.
  2. Doe de pastasaus in een pan en voeg de in stukken gesneden tonijn toe, samen met de paprika en de gesneden stelen van de paksoi. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep er vervolgens de bladeren van de paksoi door en breng de saus eventueel op smaak met wat zout en peper.
  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door joynath op 01 augustus 2014 om 18u45

het was heel geslaagd !! ook de kinderen vonden het lekker!

Gepost door Solo op 05 augustus 2014 om 15u06

Fijn om te horen :-)!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?