Ingrediënten voor 4 personen
- 2 el olijfolie
- 2 st ui (middelmaat)
- 3 st wortelen (ongeveer 200gr)
- 200 gr champignons
- 2 blikjes tonijn
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 brik passata (250ml)
- 2 st visbouillonblokjes
- 200 ml room
- 500 gr pasta (vb tagliatelle)
Bereidingswijze
- Kook de pasta al dente.
- Snij al de groenten fijn (in kleine blokjes).
- Stoof de ui in de olijfolie. Voeg wortelen en champignons toe en laat 10' mee stoven.
- Plet de tonijn. Voeg tonijn, tomatenblokjes en passata toe. Laat 10' koken.
- Kruid met de visbouillonblokjes en eventueel met peper, zout en paprika.
- Voeg de room toe.
- Saus eventueel aanlengen/aandikken met melk/maïzena.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?