Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met tomaat en paprika

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en snijd de paprika en tomaat in blokjes.
  2. Fruit de knoflook en de ui op laag vuur in de olie. Voeg daarna de spekjes toe.
  3. Voeg de tomaten, paprika, verse italiaanse kruiden, peper en zout toe. Bak deze kort mee en laat vervolgens op laag vuur het 20 minuten zachtjes doorkoken.
  4. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  5. Giet de pasta af en bewaar een klein beetje kookvocht. Voeg dit kookvocht samen met de pesto toe aan het tomatenmengsel.
  6. Verdeel vervolgens de pasta en het tomatenmengsel over de borden. Strooi eventueel hierover wat geraspte kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie