Altijd weten wat je gaat eten?
pasta met spinazie mascarpone en ham
Bereidingswijze
- Spinazie spoelen en blancheren in licht ge zout water ( 1 min)
- Daarna laten schrikken in koud water .Even laten uitlekken .
- Duw er zoveel mogelijk water uit en hak de spinazie fijn . Snipper de ui fijn en plet de look.Kook de pasta
- Bak de ui en de look glazig in een pan met olijfolie doe er daarna de ham bij de groentebouillon en de mascarpone .
- Roer goed tot al de kaas weggesmolten is en laat even inkoken .
- Doe de spinazie bij de saus en kruid af met peper zout en nootmuskaat.
- Giet de pasta af en laat goed uitlekken doe deze daarna ook bij de saus .
- Doe in een bord en strooi er de parmezaan over .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?