Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met spinazie en Italiaanse worst

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui. Bak de worst in een klontje boter op matig vuur. Roer er na 3 min de snippers ui door. Bak de worst gaar. Giet het vet uit de pan, giet de kippenbouillon bij de worst en voeg de pasta toe. Giet er eventueel nog wat extra water bij tot de pasta net onderstaat. Kook de pasta al dente. Roer regelmatig. Snij de steeltjes van de spinazie en roer de blaadjes door de pasta. Dek de pan 3 min af tot de spinazie zacht is. Voeg er een handvol geraspte parmezaan bij en roer nog 5 min tot de saus begint in te dikken. Kruid met peper en zout. Schep de pasta op borden en serveer meteen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie