Altijd weten wat je gaat eten?
Pasta met spekjes en romige tomatensaus
Bereidingswijze
- Snipper de ui en stoof hem in de olijfolie.
- Doe hierbij de spekblokjes en bak tot ze krokant gebakken zijn.
- Pers de look bij het mengsel van spekblokjes en ui.
- Voeg de passata, het kruidenblokje en de oregano toe. Kruid af met peper en zout. Laat op een zacht vuurtje opkoken.
- Als de saus kookt en de ui is beetgaar mag de room toegevoegd worden. Laat nog even verder opwarmen tot de saus wat ingedikt is.
- Voeg de saus bij de pasta, even omroeren en klaar. Smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Jfaasen op 01 maart 2017 om 16u24
Dat moeten toch gewoon van die kleine blikjes tomaten puree zijn of niet
Gepost door cowgirltje1978 op 17 april 2017 om 22u18
Nee, echt brikjes tomatenpuree, nog vloeibaar (zoals melkbus maar in het klein)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?