Pasta met scampi in romige currysaus

Met pasta en scampi’s in curryroomsaus kan je weinig verkeerd doen: zo makkelijk, dat je 't bijna elke dag op tafel zou willen zetten. Ontdek hier het recept.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Breng lichtgezouten water aan de kook in een grote kookpot en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Kruid de scampi met versgemalen peper, currypoeder en een snufje zout.
  3. Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een braadpan en bak de scampi kort aan alle kanten krokant.
  4. Voeg de room en de ketchup toe aan de scampi. Roer goed en laat een minuutje zacht opwarmen.
  5. Haal de scampi van het vuur en giet de pasta af.
  6. Verdeel de warme pasta over de borden en dresseer met de scampisaus.

Tip

Hou je van pittig? Voeg dan gerust een mespuntje chilipoeder of cayennepper toe voor een ‘diabolique’ versie van deze heerlijke pastasaus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Ann2705 op 25 november 2016 om 15u31

zonder ketchup maar wel wat kurkuma erbij, heel lekker en snel klaar

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?