Recept 05 (0 stemmen)

pasta met scampi en lompeitjes

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pasta koken a dente.
  2. Scampi's pellen en kuisen .
  3. Olijfolie verhitten in een pan en de scampi's bakken ( elk 1min per kant ).
  4. Kruid ze met peper en zout.
  5. Sjalotten pellen en snipperen en stoof deze in de zelfde pan van de scampi's met een beetje olijfolie.
  6. Voeg de tomatenpassata toe en laat even mee bakken.
  7. Blus met de droge witte wijn en laat tot de helft inkoken.
  8. Voeg daarna de room toe en laat indikken tot sausdikte.
  9. Doe er de scampi's en de bieslook bij roer alles om.
  10. Voeg er de pasta bij en meng alles nog eens goed om.
  11. Dresseer in een diep bord en werk af met de lompeitjes.
  12. Smakkellijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?