Altijd weten wat je gaat eten?
pasta met scampi en lompeitjes
Bereidingswijze
- Pasta koken a dente.
- Scampi's pellen en kuisen .
- Olijfolie verhitten in een pan en de scampi's bakken ( elk 1min per kant ).
- Kruid ze met peper en zout.
- Sjalotten pellen en snipperen en stoof deze in de zelfde pan van de scampi's met een beetje olijfolie.
- Voeg de tomatenpassata toe en laat even mee bakken.
- Blus met de droge witte wijn en laat tot de helft inkoken.
- Voeg daarna de room toe en laat indikken tot sausdikte.
- Doe er de scampi's en de bieslook bij roer alles om.
- Voeg er de pasta bij en meng alles nog eens goed om.
- Dresseer in een diep bord en werk af met de lompeitjes.
- Smakkellijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?