Pasta met salami en venkel

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en bak hierin de venkel en knoflook op middelhoge stand 3-4 minuten. Voeg de paprika en salami toe en bak deze circa 4 minuten mee. Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en giet de kookroom erbij. Stoof zachtjes 4-5 minuten.
  2. Kook intussen de pasta.
  3. Schep de kruiden en de pasta door de saus. Verwarm circa 2 minuten en serveer direct.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 26g koolhydraten 78g vet 41g kcal 790 • Vervang venkel door bleekselderij. • Neem in plaats van salami eens gekookte ham of gerookte kip.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?