Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram fusilli
- 250 gram salami
- 1 venkelknol, fijngesneden
- 1 rode paprika
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 200 ml kookroom
- 2 eetlepels gemengde groene kruiden
Bereidingswijze
- Verhit de olie en bak hierin de venkel en knoflook op middelhoge stand 3-4 minuten. Voeg de paprika en salami toe en bak deze circa 4 minuten mee. Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en giet de kookroom erbij. Stoof zachtjes 4-5 minuten.
- Kook intussen de pasta.
- Schep de kruiden en de pasta door de saus. Verwarm circa 2 minuten en serveer direct.
Tip
Voedingswaarde per persoon: eiwit 26g koolhydraten 78g vet 41g kcal 790 • Vervang venkel door bleekselderij. • Neem in plaats van salami eens gekookte ham of gerookte kip.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?