Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met salami en venkel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ITALIAANS

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en bak hierin de venkel en knoflook op middelhoge stand 3-4 minuten. Voeg de paprika en salami toe en bak deze circa 4 minuten mee. Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en giet de kookroom erbij. Stoof zachtjes 4-5 minuten.
  2. Kook intussen de pasta.
  3. Schep de kruiden en de pasta door de saus. Verwarm circa 2 minuten en serveer direct.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 26g koolhydraten 78g vet 41g kcal 790 • Vervang venkel door bleekselderij. • Neem in plaats van salami eens gekookte ham of gerookte kip.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?