Pasta met rundvleesreepjes, sperziebonen en maïs

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 g sperziebonen
  • 1 blikje maïs
  • 350 g rundvleesreepjes
  • 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
  • 350 g spaghetti

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de maïs in een vergiet goed uitlekken. Was de sperziebonen, kuis ze en snijd ze in stukken van 4 cm.
  2. Verwarm de margarine in een grote pan en bak de rundvleesreepjes goudbruin. Voeg vervolgens de sperziebonen toe en roerbak ze 2 minuten mee. Doe nu de pastasaus erbij en laat alles 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer na 6 minuten de maïs door de saus.
  3. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?