Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking in het bouillonblokje gaar.
Smoor het rood uitje zacht, maar niet bruin in de olie. Roer er de spinazie en de ricotta door en laat deze ook warmen. Voeg dan de in reepjes gesneden zalm toe en warm alles goed door..
Laat de pasta uitlekken en serveer er de saus op. Werk eventueel af met een takje peterselie.
Serveer met een tomatensalade:
Kerstomaatjes( 250 gr) gehalveerd, 1 kleine ui gesnipperd ,1/2 teentje knoflook gesnipperd,peper,zout naar smaak 1 el olijfolie ,beetje citroensap en 2 el feta of hüttekäse.verkruimeld.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door pascal lekker op 12 april 2018 om 19u23
lekker!!!!! ook met gezouten spekreepjes thx
Gepost door Love to Cook op 12 april 2018 om 19u40
Hoi Pascal, fijn dat je het lekker vond. Groetjes Love to Cook
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?