Altijd weten wat je gaat eten?
pasta met pompoen
Bereidingswijze
- snij het vruchtvlees van de geschilde pompoen in blokjes (verwijder de pitjes)
- doe de blokjes in een ovenschaal met fijngeperste look
- besprenkel met olijfolie, kruid met P/Z en gaar ze in een voorverwarmde oven of microgolf
- kook de pasta, laat uitlekken
- bak de reepjes bacon in olie
- voeg gorgonzola en room toe en en roer tot de kaas gesmolten is
- kruid met zwarte peper
- meng de pasta in een ovenschaal met de pompoen
- giet de saus erover
- leg de schijfjes tomaat erop
- bestrooi met mengsel van peterselie, broodkruim en parmezaanse kaas
- laat even gratineren
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?