Recept 45**** (1 stem)

Pasta met pompoen en salami

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de pompoen in vieren. Verwijder de zaadlijsten, draden en schil. Snijd in stukjes van 1 cm. Snijd de uien fijn en de salami in blokjes van een 1/2 cm.
  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de salami 3 min. Neem met een schuimspaan uit de pan. Fruit de ui samen met de italiaanse kruiden 3 min. in dezelfde pan. Voeg de pompoen en bouillon toe en stoof in 10 min. gaar. Voeg de salami weer toe. Breng op smaak met peper. Rasp de kaas.
  4. Schep de farfalle om met het pompoenmengsel. Bestrooi met de kaas.
  5. (bron: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R785902/pasta-met-pompoen-en-salami, klein beetje aangepast)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?