Pasta met pastinaak

Ingrediënten voor 2 personen

  • 150 gram macaroni/pasta
  • 400 gram pastinaak
  • 100 gram wortelen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 dl room
  • peper/zout
  • 1 mespunt oregano
  • 1/2 dl tomatenketchup
  • 150 gram salami/ham
  • 1 eetlepel bakboter

Bereidingswijze

  1. Kook pasta gaar en giet af. Snipper de ui en snijd wortel en pastinaak in blokjes. Fruit eerst de ui en doe dan de rest van de groeten er bij. Voeg een beetje water erbij en laat op een laag vuurtje garen. Voeg room kruiden en ketchup bij de groenten. Breng op smaak met oregano en kruiden. Snij salami/ham in blokjes en voeg toe. meng alles door de pasta en dien op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?