Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met mosselen en rivierkreeftjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Snelle recepten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  2. In een grote pan (ik gebruikte de wok) stoof je de gesnipperde ui samen met de knoflook in wat olijfolie aan. Je voegt de courgette (in blokjes gesneden) toe en laat even mee stoven.
  3. Je voegt de passata en de crèmefine toe en brengt alles aan de kook. Kruiden met peper en provencaalse kruiden.
  4. Spoel de mosselen goed schoon en voeg ze toe aan de saus. Laat een paar minuutjes mee koken tot alle schelpen open gaan. Laat de gesneden kerstomaatjes en de rivierkreeftjes op het laatste nog even mee opwarmen in de saus.
  5. Snipper er nog wat gehakte bladpeterselie of waterkers over en... klaar om aan tafel te gaan! Zaaaalig lekker!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie