Pasta met kruidenkaas en gebakken zalm

Ongelooflijk hoe je met drie hoofdingrediënten zo’n heerlijke pastaschotel met zalm op tafel tovert. Klaar in amper een halfuurtje. We beginnen eraan!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking in lichtgezouten water.
  2. Verhit een eetlepel Solo in een braad- of grillpan en bak of grill de zalm een 3-tal minuten aan elke kant. Kruid met versgemalen peper en een snufje grof zeezout.
  3. Giet de pasta af, doe hem terug in de kookpot en voeg de Boursin met Knoflook en Fijne Kruiden toe.
  4. Meng alles nog even voorzichtig op een laag vuur door elkaar.
  5. Serveer de pasta op een bord en leg er de gebakken zalm bovenop.
  6. Werk af met een beetje versgehakte peterselie.

Tip

Eet je je stukje zalm liever niet helemaal doorbakken? Dan is 2 minuutjes bakken aan elk kant meer dan voldoende. Smakelijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kvchanel op 25 juli 2012 om 15u24

Af en toe maak ik pasta met zalm klaar. Om de menu een extra toetje te geven bak ik er verschillende soorten champignions bij. Groetjes, kv

Hoeveel sterren geef jij dit recept?