Pasta met kreeftensaus en scampi's

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de sjalot en snij fijn.
  2. Pel de look en snij fijn.
  3. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
  4. Verhit een klontje boter in een stoofpot. Bak hierin de sjalot en look even (niet bruin laten worden).
  5. Voeg hierbij de tomatenblokjes en een snuifje cayennepeper. Laat 5min sudderen.
  6. Giet er de kreeftensoep bij en roer goed. Laat zachtjes sudderen.
  7. Kook ondertussen de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking.
  8. Verhit een pan met een klontje boter. Bak hierin de fijngesneden look (niet laten aanbranden).
  9. Bak hierin de scampi’s kort (reken ongeveer 1min per kant).
  10. Serveer de pasta in een diep bord, overgiet met enkele eetlepels kreeftensaus en leg hierop de gebakken scampi’s.
  11. Laat het smaken !!!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Leonel Devos op 01 december 2017 om 21u44

De hoeveelheid sjalot is niet te vinden in het recept????

Hoeveel sterren geef jij dit recept?