Recept 05 (0 stemmen)

pasta met kippenlevertjes

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 200 gr kippenlevertjes
  2. 240 gr Pasta
  3. 1 koffielepel boter
  4. 1ui, gesnipperd
  5. 2 teentjes look, geperst
  6. 2 tl fijngeraspte sinaasappelschil
  7. 2 laurierbladen
  8. 1.25 dl rode wijn
  9. 2 el tomatenpuree
  10. 2el room
  11. Snijd de kippenlevertjes in plakken. Kook de pasta al dente en houd hem warm.
  12. Smelt de boter en fruit de ui. Voeg knoflook, lever, sinaasappelschil en laurier toe en roerbak 3 min.
  13. Haal de lever uit de pan en voeg tomatenpuree, rode wijn en slagroom toe. Laat de saus inkoken tot de gewenste dikte.
  14. Doe de levertjes terug in de pan, breng op smaak met peper en zout en schep de saus over de pasta.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?