Pasta met kip,champignons, spinazie en boursin

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in blokjes.Maak de champignons schoon en snijd ze in kwarten.Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilets blokjes bruin.Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten.Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om.
  2. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door. Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus.
  3. Bron Boursin eigen foto

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 10 maart 2014 om 20u17

Hoi vertrisje, Bedankt voor je leuke reactie. Ik ben steeds op zoek naar recepten met Boursin. We zijn daar hier dol op. Natuurlijk kun je meer zontomaatjes en Boursin gebruiken. Dat maakt het geheel extra lekker, maar is ook een kwestie van smaak. groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?