Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
- Voeg de spinazie in 4 porties toe en roerbak kort, zodat de meeste bladeren iets slinken maar nog geen vocht afgeven.
- Schep de gebakken spinazie in een vergiet en laat eventueel vocht weglopen. Breng op smaak met zout en peper en schep de feta erdoor.
- Leg steeds 3 plakken ham overlappend in de lengte op elkaar. Leg op elk stapeltje ham 2 blaadjes salie.
- Verdeel de spinazie erover en laat aan de bovenkant een stukje van de ham vrij. Rol op tot een stevige rol.
- Verhit de rest van de olie en bak de rolletjes eerst op de naad van de ham. Rol de hamrolletjes tijdens het bakken om zodat alle kanten knapperig worden.
- Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet af en schep de pesto erdoor.
- Snijd de hamrolletjes schuin door en serveer met de spaghetti.
- Lekker met een tomatensalade met olijven, feta, kappertjes en basilicum.
Tip
Voedingswaarde p.p. Energie 680 kcal Koolhydraten 60 g Eiwit 30 g Vet Waarvan verzadigd 33 g 9 g
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?