Recept 45**** (3 stemmen)

Pasta met ham en erwtjes in roomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PRIMA PASTA GERECHTEN

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim, kokend water, waaraan een bouillonblokje naar keuze is toegevoegd. Voeg na 5 minuten de erwtjes toe.
  2. Laat de pasta en de erwtjes uitlekken. Zet de droge pan terug op het vuur en voeg de eetlepel olijfolie toe en smoor de gesnipperde ui met de knoflook . Voeg dan de room, de ham en de Parmezaanse kaas toe en laat deze saus goed warm worden. Voeg de pasta en de erwtjes bij de saus in de pan en meng alles goed.
  3. Serveer eventueel met wat groene salade.
  4. Ook lekker met een 1/2 kuipje boursin knoflook en fijne kruiden en een scheutje kookroom .

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Chris D_1 op 21 augustus 2013 om 12u03

Je zou hier ook pancetta in kunnen verwerken. Dat geeft een licht gerookte smaak. Een slaatje bij pasta serveren is echt 'the Italian way', dat geeft altijd iets extra's...

Gepost door Love to Cook op 21 augustus 2013 om 16u50

Hai Chris, Is inderdaad een goed idee om pancetta te verwerken. . Het proberen waard. groetjes Love to Cook en bedankt voor het idee.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?