Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr pasta naar keuze
- 1 grilworst
- 4 wortels
- 4 pijpajuintjes
- 1 brik room
- 2 dl zoete wijn
- 300 gr verse champignons
- 1 el citroensap
- 2 teentjes look
- peterselie
- rozemarijn,peper(chili),komijn
Bereidingswijze
- Kuis de groenten en snijd ze in stukjes
- Laat de boter smelten en bak er de pijpajuintjes en de look een 5 tal minuten in.
- Doe er de wortels en de champignons bij. Overgiet met witte wijn…
- Doe er ook de kruiden bij met 1 EL citroensap en even laten stoven(ong. 30 min)
- Kook ondertussen de pasta gaar.
- Nu nog de grillworst in schijfjes snijden en laten meegaren ( 15 min )
- Op het laatst de room toevoegen en mengen met de pasta.
- Versier nu met peterselie.
- TIP : altijd lekker met sneedjes jonge kaas erop.
- Je kan altijd de grillworst vervangen door Kippestukjes .
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?