Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr pasta naar keuze
- 20 gr boter
- 250 gr gerookte zalm in reepjes
- 250 gr ***soepgroenten julienne gesneden( kant en klaar)
- 20 cl kookroom
- 1 `scheutje witte wijn
- 1 blokje groentebouillon
- peper en 1 koffielepel dille
Bereidingswijze
- *** of 1/2 ajuin, 1/2 wortel en 1/2 preiwit, 1 stengel witte selder, in julienne gesneden
- Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
- Bereiding van de saus : Laat de boter smelten en stoof hierin de soepgroenten op een zacht vuurtje (ong 10 min). Kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje + peper. Doe er de reepjes gerookte zalm + de room + een scheutje witte wijn + dille bij. Laat de saus indikken (ong 5 min).
- Vermeng de pasta met de gerookte zalm en de saus.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?