Pasta met gerookte zalm en heerlijk roomsausje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. *** of 1/2 ajuin, 1/2 wortel en 1/2 preiwit, 1 stengel witte selder, in julienne gesneden
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  3. Bereiding van de saus : Laat de boter smelten en stoof hierin de soepgroenten op een zacht vuurtje (ong 10 min). Kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje + peper. Doe er de reepjes gerookte zalm + de room + een scheutje witte wijn + dille bij. Laat de saus indikken (ong 5 min).
  4. Vermeng de pasta met de gerookte zalm en de saus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?