Altijd weten wat je gaat eten?
Pasta met gerookte zalm en erwtjes
Bereidingswijze
- Ui en look schoonmaken , spoelen en snipperen
- Gerookte zalm in reepjes verdelen
- Pasta koken in veel gezouten water met een scheutje olijfolie
- Pasta afgieten, spoelen met koud water en laten uitlekken. Terug in de pot brengen en verwarmen met een beetje olijfolie
- Fruit de ui en de look glazig in olijfolie
- Roer er de erwtjes (vers of diepvries) door en overgiet met een scheutje vermouth of wijn, visbouillone en room
- Laat de saus inkoken, voeg kruidenkaas toe. Saus eventueel een beetje binden
- Meng er de pasta door. Schep er de gerookte zalm voorzichtig onder
- Breng op smaak met citroensap , peper en zout
- Schep in de borden en bestrooi met bieslook
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?