Recept 55***** (5 stemmen)

Pasta met gerookte zalm, broccoli en bechamelsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 6 min. voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Kook de gaargekookte pasta en broccoli af.
  3. Snijd de zalm in reepjes.
  4. Verwarm de saus in een steelpannetje. Rasp de citroenschil erboven. Halveer de citroen en knijp er boven de saus een paar druppels uit (ca. 1 tl). Doorroeren. Snijd de andere helft van de citroen in 4 partjes.
  5. Meng de hete pasta met de saus en de reepjes zalm.
  6. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Leg er een partje citroen bij.
Tip

Vervang de broccoli door doperwtjes of snijboonruitjes. In plaats van zalm kun je grote gepelde gekookte garnalen gebruiken.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door flotje op 21 mei 2017 om 12u52

Heel lekker ga het nog maken

Gepost door Solo op 23 mei 2017 om 13u29

Hey Flotje, we zijn heel blij om te horen dat het gesmaakt heeft! Maak het zeker maar opnieuw en geniet er dubbel zo hard van! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?