Recept 55***** (4 stemmen)

Pasta met gerookte zalm, broccoli en bechamelsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 6 min. voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Kook de gaargekookte pasta en broccoli af.
  3. Snijd de zalm in reepjes.
  4. Verwarm de saus in een steelpannetje. Rasp de citroenschil erboven. Halveer de citroen en knijp er boven de saus een paar druppels uit (ca. 1 tl). Doorroeren. Snijd de andere helft van de citroen in 4 partjes.
  5. Meng de hete pasta met de saus en de reepjes zalm.
  6. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Leg er een partje citroen bij.
Tip

Vervang de broccoli door doperwtjes of snijboonruitjes. In plaats van zalm kun je grote gepelde gekookte garnalen gebruiken.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door pascal lekker op 11 maart 2017 om 07u15

lekker thx

Gepost door Solo op 14 maart 2017 om 14u47

Hey Pascal, dank je wel! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?