Recept 45**** (3 stemmen)

Pasta met gerookte zalm, broccoli en bechamelsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 6 min. voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Kook de gaargekookte pasta en broccoli af.
  3. Snijd de zalm in reepjes.
  4. Verwarm de saus in een steelpannetje. Rasp de citroenschil erboven. Halveer de citroen en knijp er boven de saus een paar druppels uit (ca. 1 tl). Doorroeren. Snijd de andere helft van de citroen in 4 partjes.
  5. Meng de hete pasta met de saus en de reepjes zalm.
  6. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Leg er een partje citroen bij.
Tip

Vervang de broccoli door doperwtjes of snijboonruitjes. In plaats van zalm kun je grote gepelde gekookte garnalen gebruiken.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nynake op 16 mei 2016 om 15u26

Heel lekker! Alleen een kippenbouillonblokje toegevoegd aan de saus.

Gepost door Solo op 17 mei 2016 om 12u55

Dankjewel Nynake :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?