pasta met gerookt spek, prei en mosterdsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding (10 min.) - Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen. - Snij de sneetjes gerookt spek in dunne reepjes. Bereiding (15 min.) 1 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij. 2 Bak de spekreepjes in dezelfde pan. Laat uitlekken op keukenpapier. 3 Kook ondertussen de spaghetti al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. 4 Smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringen ± 10 min. 5 Bestrooi de preiringen met de bloem en voeg de room en de mosterd toe. Kruid met peper en zout en meng er de spekreepjes onder. 6 Meng de mosterdsaus met prei onder de spaghetti. Afwerking Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?