Pasta met gehaktballetjes, cherrytomaatjes, courgette en mozzarellabolletjes

10 (10)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g rundergehakt
  • 3 cl Solo vloeibaar
  • 350 g farfalle
  • 1 pot tomatensaus
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 courgette
  • 1 bakje mozzarellablokjes

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snij de courgette in blokjes en halveer de cherrytomaatjes.
  3. Kneed het gehakt met peper en zout en draai er kleine gehaktballetjes van.
  4. Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en bak er 10 minuten de gehaktballetjes bruin en gaar in.
  5. Roerbak dan de groenten een paar minuten mee. Schep er de tomatensaus door en laat 6–8 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Voeg de laatste 2 minuten de mozzarellabolletjes toe. Serveer de pasta in een grote, diepe schaal en schep er de saus op.


Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door tikkeneiken op 24 maart 2011 om 16u13

tomantenpuree?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?