Recept 45**** (10 stemmen)

Pasta met gehaktballetjes, cherrytomaatjes, courgette en mozzarellabolletjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snij de courgette in blokjes en halveer de cherrytomaatjes.
  3. Kneed het gehakt met peper en zout en draai er kleine gehaktballetjes van.
  4. Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en bak er 10 minuten de gehaktballetjes bruin en gaar in.
  5. Roerbak dan de groenten een paar minuten mee. Schep er de tomatensaus door en laat 6–8 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Voeg de laatste 2 minuten de mozzarellabolletjes toe. Serveer de pasta in een grote, diepe schaal en schep er de saus op.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door tikkeneiken op 24 maart 2011 om 15u13

tomantenpuree?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie