Altijd weten wat je gaat eten?
pasta met gehakt en champignonroomsaus
Bereidingswijze
- -breng water met 2 groente bouillonblokjes aan de kook
- -neem een diepe pan en plet en bak het gehakt al even aan in 2 eetl olie
- -snij in tussentijd de champignons in 4 of 6
- -voeg spagettikruiden en geperste looktenen toe aan gehakt
- -voeg de champignons toe
- -bak en meng deze mee onder het gehakt
- -als het water kookt pasta toevoegen en koken zoals op verpakking
- -als champignons gebakken zijn vuur zachter draaien en room toevoegen
- - geraspte parmezaan toevoegen
- -omroeren en deksel er op
- -pasta afgieten (niet volledig laten uitlekken) en terug in de pot
- -gehakt champingnon mengsel bij de pasta en omroeren
- -opdienen met naar smaak geraspte parmezaan over
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?