Recept 05 (0 stemmen)

pasta met gehakt en champignonroomsaus

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. -breng water met 2 groente bouillonblokjes aan de kook
  2. -neem een diepe pan en plet en bak het gehakt al even aan in 2 eetl olie
  3. -snij in tussentijd de champignons in 4 of 6
  4. -voeg spagettikruiden en geperste looktenen toe aan gehakt
  5. -voeg de champignons toe
  6. -bak en meng deze mee onder het gehakt
  7. -als het water kookt pasta toevoegen en koken zoals op verpakking
  8. -als champignons gebakken zijn vuur zachter draaien en room toevoegen
  9. - geraspte parmezaan toevoegen
  10. -omroeren en deksel er op
  11. -pasta afgieten (niet volledig laten uitlekken) en terug in de pot
  12. -gehakt champingnon mengsel bij de pasta en omroeren
  13. -opdienen met naar smaak geraspte parmezaan over

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie