Recept 05 (0 stemmen)

Pasta met garnalen en meloen

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
  2. Schil de meloen. Lepel er de pitten uit en verdeel het vruchtvlees met en dunschiller in fijne slierten.
  3. Schil de pompelmoes en verdeel de vrucht in partjes.
  4. Pel de tomaat en verwijder de pitten, snij het vruchtvlees in blokjes.
  5. Roer de tuinkruiden door de mayonaise.
  6. Giet de beetgare pasta af en vermeng ze meteen met wat olijfolie (om kleven te voorkomen) en de basilicum. Schep goed om en laat de pasta een tiental minuten afkoelen.
  7. Vermeng de pasta met de garnalen, de meloenslierten, de pompelmoesschijfjes en de tomaten. Kruid met wat vers gemalen peper. Nappeer met de mayonaise en serveer het gerecht op kamertemperatuur.
Tip

De mayonaise mag licht vloeibaar zijn. Klop ze eventueel op met 1 eetlepel yoghurt. Of vervang de mayonaise door een vinaigrette met tuinkruiden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie