Pasta met gamba’s, parmaham en Pesto Rosso

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de frituurpan tot 160 graden. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Frituur de kruiden 1 minuut en laat uitlekken op een stukje keukenpapier.
  2. Doe de pesto met de Solo Crèmefine Licht in een bakje en meng tot een sausje.
  3. Maak de groenten allemaal schoon. Breng in een pan water aan de kook en kook en groenten apart beetgaar.
  4. Snijd de ham in reepjes. Bak in een koekenpan de reepjes parmaham krokant en voeg de pestosaus toe.
  5. Bak de gamba’s in de olijfolie. Serveer de pasta met de gamba’s, de groenten en daarover de saus. Garneer met de gefrituurde bladselderij.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door eee op 04 januari 2016 om 16u16

Frituur de kruiden 1 minuut en laat uitlekken op een stukje keukenpapier. Welke kruiden?

Gepost door terrynd op 04 januari 2016 om 16u32

de gefrituurde bladselderij

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?