Recept 55***** (2 stemmen)

Pasta met gamba’s, parmaham en Pesto Rosso

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de frituurpan tot 160 graden. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Frituur de bladselderij 1 minuut en laat uitlekken op een stukje keukenpapier.
  2. Doe de pesto met de kookroom in een bakje en meng tot een sausje.
  3. Maak de groenten allemaal schoon. Breng in een pan water aan de kook en kook de groenten apart beetgaar.
  4. Snijd de ham in reepjes. Bak in een koekenpan de reepjes parmaham krokant en voeg de pestosaus toe.
  5. Bak de gamba’s in de olijfolie. Serveer de pasta met de gamba’s, de groenten en daarover de saus. Garneer met de gefrituurde bladselderij.
Tip

Ook lekker om het gerecht te garneren met geroosterde pijnboompitjes of wat Parmezaanse kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door eee op 04 januari 2016 om 14u16

Frituur de kruiden 1 minuut en laat uitlekken op een stukje keukenpapier. Welke kruiden?

Gepost door terrynd op 04 januari 2016 om 14u32

de gefrituurde bladselderij

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie