Ingrediënten voor 4 personen
- 16 st gamba's (grote scampi)
- 3 sneetjes parma of gandaham
- 250 gr tapastomaten(kleine tomaatjes)
- 400 gram prinsesseboontjes
- 1 st ui
- 2 dl room
- 400 gr tagliatelli
- 100 gram pesto callabrese van bertolli(colruyt)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 snuifje cayennepeper, en beetje sausbinder indien nodig
Bereidingswijze
- snijd de prinsessenboontjes in 2 en kook ze beetgaar in lichtgezouten water
- snij de tapastomaatjes middendoor
- snipper de ui en snijd ham in reepjes
- kook de pasta
- verhit de olie en bak de nog bevroren gamba's gedurende 10 min en kruid
- bak ondertussen de ui glazig en voeg er de room en pesto aan toe
- bind eventueel de saus met een beetje instant sausbinder en voeg de groenten toe
- giet dit alles over de pasta en jammie jammie heerlijk maaltje!!!!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?