Recept 35*** (2 stemmen)

Pasta met foie gras en parmezaan

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zet 1 portie foie gras 15 minuten in de ijskast. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Warm de room op met de parmezaan. Neem van het vuur en voeg de tweede portie foie gras toe. Laat de foie gras smelten in de saus. Meng in een slakom de pasta met de helft van de saus. Voeg de rucola toe en vermeng. Breng op smaak met peper. Strooi er kleine reepjes foie gras over, die je met een dunschiller hebt afgesneden. Strooi er grof zout over en giet er een scheutje olijfolie over.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?