Recept 55***** (1 stem)

Pasta met feta en tomaatjes

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta.
  2. Snijdt ondertussen de feta in kleine blokjes (ongeveer 0,5cm²). Snijdt de tomaten.
  3. Tomaten en feta mogen in een bordje al een beetje opwarmen en smelten in de oven.
  4. Bak de spekjes en pijnboompitten.
  5. Pasta in het bord een beetje tomaten en feta erop en werk af met basilicum en peper en zout naar eigen smaak.
  6. Je kan dit receptje ook maken met Philadelphia kaas ipv feta en half zongedroogde tomaatjes ipv gewone tomaten. Als je de spekjes weglaat, heb je een lekker vegetarisch gerecht.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie